نقشی از ماه پیشونی روی پوستر جشنواره‌ی قصه‌گویی کانون

طرحی از ماه پیشونی شخصیت دوست داشتنی و مهربان یکی از قصه‌های کهن و زیبای ایرانی بر روی پوستر نوزدهمین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نقش بسته است.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، در این پوستر با طراحی فرشته نجفی، ماه پیشونی بر روی شاخ‌ گوزنی افسانه‌ای نشسته که نماد درخت زندگی است.
قرار گرفتن ماه بر روی پیشانی دختر، پرنده‌ها و لانه‌ی آن‌ها بر روی شاخ این گوزن حس و حال خاصی به این پوستر بخشیده که از نظر تصویری می‌تواند برای مخاطبان جذاب باشد.
طراح پوستر در‌باره‌ی این اثر گفت:

تکنیک مورد استفاده اکریلیک بوده و با توجه به حفظ تکنیک تلاش شده کاری با بیانی تازه ارایه شود. اگرچه شخصیت‌ها و عناصر حاضر در پوستر دارای ظاهری خیلی ساده هستند، اما تداعی حس زندگی، احساس و جان بخشیدن به آن مدنظر قرار گرفته است. 
این تصویرگر کتاب کودک و نوجوان با انتخاب رنگ‌های گرم تلاش کرده تناسب و ضرب‌آهنگ خاصی ایجاد کند به طوری که لباس سفید ماه پیشونی نشانه‌ای از پاکی است.
تصویرگر کتاب «هاجستم و واجستم» در مورد جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون نیز گفت: تبادلات فرهنگی بین کشورهای مختلف کار بسیار با ارزشی در دنیای امروز است چراکه منجر به شناخت فرهنگ‌های دیگر کشورها می‌شود.  
به گفته‌‌ی وی قصه، یک داستان نیست بلکه بیان‌کننده‌ی فرهنگ و دانشی است که بین زندگی مردم جریان دارد.
نوزدهمین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 27 بهمن 1395 در تهران، خیابان دکتر فاطمی، خیابان حجاب مرکز آفرینش‌های فرهنگی‌هنری کانون آغاز به کار می‌کند و تا 1 اسفند ادامه دارد.

نوزدهمین جشنواره‌ی بین‌المللی  قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

شرکت‌کنندگان این جشنواره در سه بخش ملی، بین‌الملل و مقالات به رقابت خواهد پرداخت.
این نخستین بار است که بخش بین‌الملل این جشنواره به صورت رقابتی برگزار می‌شود. در همین راستا مصطفی رحماندوست به همراه دو هنرمند آلمانی و اندونزیایی داوری این بخش را بر عهده خواهند داشت. این سه هنرمند قرار است به داوری 26 اثر ایرانی و خارجی در پنج روز بپردازند.
دکتر نوربرت کوبر مؤسس مؤسسه‌ی قصه‌گویی «گولدماند» حدود 20 سال است که به عنوان مربی و استاد آموزش قصه‌گویی مشغول فعالیت است از کشور آلمان مهمان جشنواره خواهد بود. 
بر همین اساس، دکتر مورتی بنانتا از اندونزی نیز که پیش از این در جشنواره قصه‌گویی کانون حضور داشته است به عنوان نخستین دریافت کننده‌ی مدرک دکترای ادبیات در اندونزی شناخته می‌شود. او پیش از این نیز سابقه‌ی داوری در جشنواره کانون را داشته است.

کلید واژه ها

کانون پرورش فکری کودکان

جشنواره

ادبیات

اخبار

داستان

منبع

kanoonnews

نویسنده:

مریم برزویی

پست قبلی

مهندسی دریا

پست بعدی

عرفان و موسیقی ایران

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.